Englez
  Român
BatteryUpgrade.ro DustDeal.ro
$
lei
LightUpgrade.ro
Acasă | Produse | Contul Meu | Coșul Meu

Coșul este gol

Garanție
  30-zile termen de garanție pentru restituirea banilor
Obiectivul nostru la fiecare comandă: un client satisfăcut. Prin urmare, în afară de garanție și procedura RMA pentru defecte, îți oferim o perioadă de 30 zile în care poți solicita returnarea banilor! Dacă produsul nu este ceea ce ai așteptat, ori dacă te-ai răzgândit, vei primi banii înapoi. Solicităm returnarea produsului în ambalajul original nedesfăcut în termen de 30 zile de la data livrării.

Notă: pentru a-ți fi returnați banii, trebuie mai întâi contactează serviciul pentru clienți și să aștepți instrucțiuni înainte de a returna produsul.
  Garanție
12 luni garanție

Toate produsele noastre vin cu o garanție de 12 luni. Garanția este aplicabilă doar dacă cumpărătorul a utilizat și a instalat în mod corespunzător produsul în dispozitiv și l-a tratat corect.

Te rugăm să reții că becurile sunt consumabile. Te rugăm să urmezi instrucțiunile de armare, fixare sau instalare a becurilor așa cum au fost specificate de către producător.

  RMA

Dacă ai o problemă cu vreun produs pe care l-ai achiziționat prin noi, te rugăm legătura cu noi. pe noi întâi. Vom procesa cererea ta și vom încerca să găsim o soluție la problema ta. Dacă problema nu poate fi soluționată cu mijloacele de asistență ale biroului nostru de ajutor, vom genera un număr RMA (Return Material Authorization) pentru tine. Îți recomandăm să returnezi produsul într-un plic (ambalaj) ferm. Te rugăm să te asiguri că numărul RMA este vizibil în exteriorul plicului și este înscris de asemenea pe documentul inserat în plic. Prin intermediul numărului tău RMA suntem capabili să identificăm produsul când acesta sosește la noi. Dacă inspecția conclude că produsul returnat este defect, un nou produs va fi livrat fără taxe suplimentare.
Te rugăm să notezi: nu putem procesa produsul returnat dacă nu ai primit încă un număr RMA.Expediere GRATUITĂ oriunde in lume!


LightUpgrade.ro: Un magazin sigur - Vă respectăm dreptul la intimitate - Plăți securizate PayPal
LightUpgrade.ro Webutation reputation score: excellent Comodo secure SSL Mastercard securecode - mai multe detalii Verified by Visa - mai multe detalii American Express

copyright © 2004 - 2019


Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.

Accept
X